Diensten

Autostoel reparaties

Instapschade? Brandgaatje? Of scheuren of krassen in de stoelbekleding? Of het nu gaat om leder of stof: wij kunnen iedere autostoel repareren.

Dashboard herstel

Krassen en slijtageplekken komen vaak voor. Ook herstellen wij regelmatig schade als gevolg van het weghalen van navigatie apparatuur, radio’s en dergelijke.

Stuur reparatie

Is uw stuurwiel versleten? Met specialistische technieken kunnen wij uw stuur er weer als nieuw uit laten zien, met behoudt van kleur en structuur.

Professionele reiniging

Ongelukje gehad? Ruikt de auto niet fris? Of is het gewoon tijd de auto echt goed te reinigen? Wij verzorgen een intensieve reiniging van het complete interieur.

Kunststof herstel

Krassen en schade aan het kunststof van bijvoorbeeld deurpanelen, dashboard en middenconsole vullen wij op en werken wij af in de originele kleur en structuur.

Koplampen polijsten

Koplampen dof geworden? Nieuwe koplampunits kopen is niet nodig! Wij kunnen uw koplampen snel en voordelig polijsten en ze weer laten schitteren.

Autotapijt

Vloerbedekking bij de pedalen schraal geworden? Ongelukje gehad met naaldhakken? Wij repareren uw autotapijt zodat het weer mooi wordt en niet verder kapot gaat.

Meubels

Ook de meubels bij u thuis of op het werk kunnen wij herstellen. Denk aan leren of stoffen (bureau-)stoelen, banken en houtwerk van tafels, kasten en meer.

Camper en caravan

Is uw camper of caravan toe aan een grondige reiniging? Of zijn er herstelwerkzaamheden nodig? Het interieur van uw camper of caravan is bij ons in goede handen.

Boot interieur

Bootinterieur herstellen of opknappen? Alles wat wij op het gebied van auto interieur herstellen kunnen doen, kan ook voor uw boot!

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.