Auto interieur reinigen

Is het interieur van uw auto erg vuil of is er sprake van een sterke rooklucht? Of heeft u een ongelukje gehad met een kopje koffie, een huisdier of braaksel? Of bent u particulier of autohandelaar en wilt u de auto verkopen? Dan is het interieur van uw auto toe aan een professionele reinigingsbeurt! Bij Interieurherstel Alkmaar kunnen wij uw gehele auto interieur reinigen, zodat uw auto weer helemaal fris ruikt en er verzorgd uitziet. Neem contact op voor het maken van een afspraak of lees verder voor meer informatie.

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Professionele reiniging van uw auto interieur

Er is een verschil tussen poetsen en reinigen. Dat eerste kunt u zelf doen, of laten doen door een plaatselijk schoonmaakbedrijf. Echt reinigen, dat doen wij. Wij gaan namelijk een stap verder dan de meeste andere schoonmaakbedrijven. Ook wij zullen allereerst de auto netjes stofzuigen en zorgen dat al het vuil verwijderd wordt maar dan ook tussen de diepe poriën! Vervolgens kunnen wij afhankelijk van de situatie en uw wensen diverse behandelingen uitvoeren. Shamponeren is bijvoorbeeld een effectieve methode om vlekken uit stoffen bekleding te verwijderen. Leer kan behandeld worden met een speciale conditioner, zodat het weer mooi soepel wordt en een beschermlaag krijgt. Is er sprake van nare luchtjes door bijvoorbeeld braaksel, schimmel of huisdieren? Dan kunnen wij het interieur stomen, zodat het wordt gedesinfecteerd en weer fris zal ruiken.

Bekleding auto reinigen en eventueel herstellen

Met een vakkundige reiniging van de bekleding van uw auto zijn wij in staat om negen van de tien vlekken te laten verwijderen. Sommige vlekken, bijvoorbeeld door olie, zuren of inkt, zijn echter heel moeilijk te verwijderen. Ook kan het zijn de stoelbekleding niet alleen vuil is, maar ook beschadigd is door krassen, brandgaatjes of scheuren. In deze gevallen is bij ons ook mogelijk om het interieur van uw auto te laten herstellen. Ook wanneer wij schade tegenkomen tijdens het reinigen, dan zullen wij hierover contact opnemen. Mocht u dit willen, dan kunnen wij dit vaak direct voor u repareren. 

Auto interieur laten reinigen in Alkmaar en omgeving? 

Interieurherstel Alkmaar is dé specialist op het gebied van interieurherstel en alles wat daarbij komt kijken. Naast reinigen kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen met het herstellen van dashboardschade en instapschade. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u direct uw auto interieur reinigen in Alkmaar en de wijde regio? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en plannen graag een afspraak voor u in voor een professionele reinigingsbeurt van uw auto.