Autostoel reparatie

De autostoelen spelen een grote rol in de uitstraling van het interieur van een auto. Zijn uw autostoelen beschadigd? Bijvoorbeeld door slijtage, brandgaatjes, hardnekkig vuil of iets te enthousiaste huisdieren? Dan geeft dit een erg onverzorgde indruk. Dat is niet alleen vervelend voor uzelf, maar komt ook de verkoopbaarheid van uw auto niet ten goede. Met een autostoel reparatie zorgen wij ervoor dat uw autobekleding (stof, leer of een ander materiaal) er weer mooi verzorgd uitziet.

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Leren autostoel repareren

Leer als stoelbekleding geeft een auto een exclusieve uitstraling, maar tegelijkertijd is leer wel kwetsbaar. Wat we vaak zien is dat lederen autobekleding door veelvuldig gebruik slijtageplekken krijgt. Ook barsten, scheurtjes en brandgaatjes komen vaak voor. Wij kunnen uw leren stoelen herstellen als geen ander. Bij (kleine) gaatjes en scheurtjes is het vaak mogelijk een stukje leer aan te brengen, waarna wij de bekleding weer netjes de originele kleur en textuur geven. Gaat het om grote scheuren en gaten? Dan kunnen wij in samenwerking met onze partner VR Customs ook de stoel in zijn geheel opnieuw bekleden.

Autostoel reparatie stof

Ook voor het herstel van autostoelen van stof en andere materialen bent u bij ons aan het goede adres. Ook bij stof gaat het vaak om slijtage zoals instapschade of zitschade. In de meeste gevallen kunnen wij dan de toplaag van de bekleding vervangen. Ook kunnen wij kleine gaatjes en losgeraakte stikselnaden snel voor u repareren. En zijn uw stoelen ook erg vuil? Dan is het bij ons tevens mogelijk een professionele reiniging te laten uitvoeren.

Brandgat autostoel repareren

Is er in de auto gerookt? Een rooklucht uit een auto verwijderen is met de juiste middelen vrij eenvoudig te doen. Brandgaatjes vormen echter een ander verhaal. Bij grotere gaten moeten wij helaas adviseren om de stoelbekleding volledig te vervangen. Gaat het om een kleiner brandgaatje? Dan kunnen wij dit in de meeste gevallen weer netjes herstellen. Dit doen wij door het brandgat in de autostoel te repareren met speciaal foam. Vervolgens werken wij dit af in de originele kleur en structuur van de stoelbekleding.

Autobekleding reparatie? Direct gratis offerte

Interieurherstel Alkmaar is hét adres op het gebied van vakkundig herstel van uw auto-interieur. Naast een stoffen en leren autostoel reparatie, kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht met schade aan uw dashboard of herstel van autobekleding als tapijt en hemelbekleding. Meer weten over onze diensten of direct gratis en vrijblijvende een offerte aanvragen? Neem dan contact op. Wij helpen u met plezier, bij ons of bij u op een overdekte locatie.