Boot interieur opknappen en vernieuwen

Heeft u een verouderde boot en wilt u hier nog meer van genieten? Of wilt u uw huidige boot te koop aanbieden en de verkoopbaarheid vergroten? Dan bent u bij Interieurherstel Alkmaar aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden aan materialen als hout, textiel, kunststof en leder en kunnen tevens het opnieuw stofferen van uw boot verzorgen. Neem contact op voor het vernieuwen en opknappen van het interieur van uw boot of lees verder voor meer informatie.

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Interieur boot opknappen en schade herstellen

In de loop der jaren zal het interieur van een boot als gevolg van intensief gebruik slijtagesporen vertonen. Ook lekkages kunnen waterschade veroorzaken aan het interieur van uw boot. Wat we bijvoorbeeld vaak zien is dat er krassen of kale plekken ontstaan op zitgedeeltes en op het stuurwiel. Ook het houtwerk of kunststof delen kunnen verweren of gaan krassen. Met speciale technieken kunnen wij schade aan al deze materialen weer netjes herstellen, zodat het interieur van de boot er weer mooi verzorgd uit komt te zien. Scheuren of gaatjes zullen wij bijvoorbeeld opvullen, waarna wij dit netjes afwerken zodat de originele kleur en structuur weer helemaal terugkomt. Door houtwerk opnieuw te lakken, krijgt uw boot weer de luxe uitstraling van weleer. 

Restauratie en renovatie van het interieur

Wij zullen altijd proberen te herstellen wat er hersteld kan worden. Soms zal het echter voordeliger zijn om elementen van het boot interieur in zijn geheel te vernieuwen. Hier zullen wij u altijd eerlijk en transparant over adviseren. Is het nodig om bekledingen, houtwerk of andere elementen te vernieuwen? Of wilt u wellicht het interieur van uw boot opnieuw stylen? Dan kunnen wij in samenwerking met stoffeerderij VR Customs tevens de renovatie van het interieur van uw boot verzorgen. 

Laat ons uw boot interieur opknappen of renoveren

Wanneer u de boot op een trailer heeft, kunnen wij de werkzaamheden aan uw boot op onze locatie in Alkmaar uitvoeren. Ook kunnen wij in veel gevallen bij u in de werkplaats of op het water de herstelwerkzaamheden verzorgen. Meer weten of direct een offerte aanvragen voor het opknappen of renoveren van het interieur van een boot? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.