Dashboard reparatie

Schade aan het dashboard kan het interieur van een auto lelijk ontsieren. Dat is niet alleen vervelend voor u als bestuurder. De onverzorgde uitstraling komt ook de verkoopbaarheid en verkoopwaarde van de auto beslist niet ten goede. Laat daarom een dashboard reparatie uitvoeren door Interieurherstel Alkmaar. Wij herstellen uw dashboard en zorgen dat het er weer mooi en netjes uitziet. Dit kan bij ons, maar ook bij u op (een overdekte) locatie.

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Wij repareren dashboard schade

Bij ons kunt u terecht met alle vormen van schade aan het dashboard. Van een klein krasje tot aan grotere scheuren en gaten: wij maken uw dashboard weer als nieuw. Wij worden bijvoorbeeld vaak gevraagd voor het weer in volle glorie herstellen dashboards van luxe auto’s en oldtimers, die in de loop der jaren hun oude glans hebben verloren. Ook schade als gevolg van het verwijderen van apparatuur als navigatieapparatuur, radio’s, instrumentenpanelen of andere onderdelen kunt u door ons laten repareren. Bij het verwijderen ontstaan vaak gaten en scheurtjes, die wij met een specialistische aanpak kunnen herstellen.

Dashboard herstel op locatie

Net als bij bijvoorbeeld een autostoelreparatie of het herstel van een deurpaneel, zorgen wij voor vakkundig herstel van uw dashboard, ongeacht het materiaal en ongeacht de schade. Op die manier krijgt uw dashboard weer de originele kleur en structuur. Bij veel kunststof dashboards kunnen wij de schade herstellen door het gaatje of de scheur op te vullen met een speciaal vulmiddel en hier vervolgens weer de originele kleur en structuur aan te geven. Vergelijkbare technieken gebruiken wij voor het herstellen van dashboards uit hout, leer of textiel. 

Laat uw dashboard repareren door Interieurherstel Alkmaar

Interieurherstel Alkmaar is dé specialist voor een dashboard reparatie in Noord-Holland, Utrecht en de wijde regio. Naast het herstel van dasboards zijn wij gespecialiseerd in alle facetten van auto-interieurstel. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten en zowel bij ons als bij u op locatie. Meer weten of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem alstublieft contact op en/of stuur enkele foto’s van uw dashboard om een inschatting van de kosten te ontvangen. Wij helpen u graag.