Deurpaneel auto bekleden

Is de bekleding van het autoportier versleten? Is er sprake van schade zoals krassen of brandgaatjes? Of wilt u de portierbekleding een nieuwe stijlvolle look geven? Bij Interieurherstel Alkmaar bent u aan het goede adres om het deurpaneel van een auto te bekleden. Ook plaatselijk reparaties zijn in sommige gevallen goed mogelijk. Wij hebben alles in huis voor een 100% vakkundige bekleding van ieder portier. Meer weten? Lees verder voor meer informatie over onze diensten of neem direct vrijblijvend contact op.

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Schade aan deurpaneel repareren of opnieuw bekleden

Schade aan het deurpaneel is één van de meest voorkomende vormen van interieurschade. Wij helpen dan ook regelmatig particulieren en zakelijke klanten met het herstellen van de bekleding van een deurpaneel. Dit kan zowel met vinyl, kunststof, leer en stof. In veel gevallen gaat het om algehele slijtage, waarbij het volledig opnieuw bekleden van het paneel de voorkeur verdient. Maar ook kleine reparaties zijn mogelijk. Dit biedt bijvoorbeeld uitkomst bij schade als gevolg van krassen bij het in- en uitladen van spullen of bij brandgaatjes. Of denk aan bepaalde punten waar steeds de gordel tegenaan komt bij het in- en uitstappen. Wij kunnen gaatjes en scheuren opvullen en werken dit vervolgens netjes af in de originele kleur en structuur. 

Portieren bekleden met leer of ander materiaal

Naast grote en kleine reparaties helpen wij u tevens graag met het restylen van uw autodeuren, mogelijk ook in combinatie met andere elementen van het interieur. Zo kunnen wij het portier voor u bekleden met luxe materialen als leer of hout, zodat het interieur een exclusieve uitstraling krijgt die helemaal past bij uw wensen, of die van uw klant. Hiervoor werken wij nauw samen met onze partner VR Customs, die onder hetzelfde dak als wijzelf gevestigd is.

Deurpaneel auto bekleden bij Interieurherstel Alkmaar

Wilt u direct een deurpaneel van een auto bekleden of repareren? Neem dan direct vrijblijend contact op. Interieurherstel Alkmaar is hét adres voor vakkundig herstel aan het interieur van uw auto in de hele regio Noord-Holland en Utrecht. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten. En heeft u een overdekte werkplaats? Dan kunnen wij reparaties ook bij u op locatie uitvoeren. Graag tot snel!