Instapschade repareren

Door intensief gebruik is het onvermijdelijk dat bepaalde auto-onderdelen vroeg of laat versleten raken. Vaak wordt hierbij gedacht aan distributieriemen en remschijven, maar ook het interieur van uw auto krijgt het zwaar te verduren. Ook onderhoud aan het interieur is dus af en toe nodig. Met name schade aan de stoelen als gevolg van instappen komt vaak voor. Wilt u instapschade repareren? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze vakmensen kunnen uw autostoelen van leer, stof, vinyl of een ander materiaal weer in hun oude glorie herstellen.

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Wij herstellen schade als gevolg van instappen

Instapschade komt met name voor aan de bestuurderstoel aan de portierzijde. Het is het gevolg van veelvuldig in- en uitstappen. Wat je vaak ziet is dat aan de buitenzijde en op de wangen van de stoel kale plekken en krassen ontstaan. Bent u er op tijd bij? Dan kunnen wij in veel gevallen de toplaag van de autostoel repareren of gedeeltelijk vervangen. Vertoont ook de lendensteun scheuren of is sprake van meer schade? Ook dan kunnen wij dat voor u herstellen. In sommige gevallen zal het aantrekkelijker zijn de stoelbekleding in zijn geheel te vervangen. Wij zullen u hier altijd eerlijk en transparant in adviseren. 

Instapschade reparaties voor particulieren en bedrijven

Interieurherstel Alkmaar werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij repareren bijvoorbeeld ook regelmatig interieurschade als instapschade, dashboardschade en tapijtschade voor particulieren of bedrijven die de auto willen verkopen. Een auto die er vanbinnen netjes uitziet verkoopt immers stukken beter dan een auto met een onverzorgd interieur. Daarnaast herstellen wij ook vaak instapschade voor taxibedrijven en andere personenvervoerders. Bij taxi’s en shuttlebusjes slijten ook de andere stoelen immers behoorlijk snel. Heeft u een bedrijf met een eigen (overdekte) werkplaats? Dan kunnen wij het herstel ook bij u op locatie komen uitvoeren.

Laat direct uw instapschade repareren

Meer weten over het laten repareren van instapschade of direct gratis een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of stuur direct foto’s van uw schade door via WhatsApp. Onze interieurschadespecialisten kunnen aan de hand van enkele foto’s en de nodige informatie snel een accurate schatting maken van de tijd en kosten die nodig zijn om uw autostoelen weer helemaal mooi te maken.