Interieur camper of caravan reinigen en vernieuwen

Meerdere keren per jaar op vakantie gaan met uw eigen camper of caravan is heerlijk. Intensief gebruik van uw vakantiehuis op wielen zal er echter ook voor zorgen dat het interieur vervuild en versleten raakt. Denk aan hardnekkige vlekken en krassen op meubilair, deurtjes die niet meer goed sluiten en scheuren en gaten in het textiel. Interieurherstel Alkmaar helpt u met het vakkundig reinigen van uw caravan of camper en voert tevens herstelwerkzaamheden uit. Zo maken wij het interieur van uw camper of caravan weer als nieuw. Neem direct contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Interieur camper of caravan reinigen

Het regelmatig schoonmaken het van het interieur van een camper of caravan is van groot belang om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Met een sopje en een stofzuiger komt u in veel gevallen al een heel eind, maar soms is ook een professionele reiniging nodig. Daar zijn wij in gespecialiseerd.  Niet alleen kunnen wij moeilijk verwijderbare vlekken negen van de tien keer laten verwijden, ook voeren wij een zorgvuldige dieptereiniging uit. Dat wil zeggen dat wij reinigen tot diep in de poriën van uw camper of caravan. Daarnaast behandelen wij uw leder, textiel en houtwerk met impregneermiddel, zodat het weer helemaal fris, vuil- en waterafstotend en glanzend wordt. Het resultaat is een brandschone caravan of camper, waar u weer optimaal in kunt genieten. 

Interieur camper of caravan vernieuwen en herstellen

Naast dieptereiniging zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en renoveren van het gehele interieur van caravans en campers. Wij kunnen dus ook grote en kleine herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld een brandgat in een stoel of bank? Dan kunnen wij dit in veel gevallen opvullen en netjes afwerken, zodat er (bijna) niets meer van te zien is. Ook reparaties aan houtwerk en hang- en sluitwerk voeren wij uit. Zo komen al uw kastjes en tafeltjes er weer als nieuw uit te zien en kunt u er weer comfortabel gebruik van maken.

Gratis offerte voor de reiniging en restauratie van uw caravan of camper

Interieurherstel Alkmaar is dé specialist in het reinigen, herstellen en vernieuwen van interieurs van campers, caravans, boten, auto’s en woningen. Ook úw camper of caravan reinigen en vernieuwen wij met plezier. Meer weten of direct een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag tot snel!