Koplampen polijsten

In de loop der jaren worden koplampen dof. Als gevolg van regen, (strooi-)zout, uv-straling en vuil verweert en verkleurt de coating op de koplamp, waardoor hij het licht niet meer goed doorlaat. Een doffe koplamp ziet er niet alleen onverzorgd uit, ook de kwaliteit van de autoverlichting gaat achteruit. Daarom kan uw auto hier ook voor worden afgekeurd bij de APK. Een dure vervanging is gelukkig niet nodig, want bij Interieurherstel Alkmaar kunnen uw koplampen polijsten. Meer weten? Lees verder of maak direct een afspraak om uw koplampen te laten polijsten.

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Wij laten uw koplampen weer schitteren

Interieurherstel Alkmaar is dé specialist van Noord-Holland op het gebied van interieurherstel in de breedste zin van het woord. Naast het herstel van koplampen zijn wij ook gespecialiseerd in onder meer reparaties aan autostoelen en dashboards. Wij kunnen dus uw hele auto weer laten schitteren. Als het gaat om koplampen is het natuurlijk ook mogelijk om de koplampen te vervangen. Dit is echter een kostbare aangelegenheid, aangezien u hiervoor een nieuwe koplampunit moet kopen en de oude unit moet laten vervangen. Door te kiezen voor polijsten laat u uw koplampen weer schitteren voor een fractie van de prijs, met hetzelfde resultaat.

Koplamp polijsten? Zo werkt het

Vroeger waren koplampen gemaakt van glas. Omwille van de veiligheid worden ze tegenwoordig echter meestal gemaakt van kunststof. Op dit kunststof zit een coating, die bestaat uit meerdere lagen. Wanneer deze coating dof is geworden, moet deze vervangen worden. Hiervoor plakken wij eerst het gebied rondom de koplamp netjes af, zodat uw autolak niet beschadigd raakt. Vervolgens schuren wij de bestaande coating los, waarna de koplamp gereinigd wordt. Tot slot brengen we de nieuwe coating aan en schitteren uw koplampen weer als toen ze nieuw waren.

Laat direct uw koplampen polijsten in Alkmaar, Noord-Holland en Utrecht

Wilt u meer informatie over koplampen polijsten? Of wilt u direct een offerte aanvragen of een afspraak inplannen voor het weer laten schitteren van uw koplampen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts. U kunt bij ons de auto brengen om het herstel aan uw koplampen te laten uitvoeren, maar wij kunnen ook bij u op (een overdekte) locatie komen in heel de regio rond Alkmaar. Graag tot snel!