Kunststof interieur auto herstellen

Bij veel auto’s bestaan grote delen van het interieur uit kunststof elementen. Denk hierbij aan het dashboard en de middenconsole, maar vergeet ook de deurpanelen, gordelhouders en randen aan de autostoelen niet. Krassen, gaatjes en andere vormen van schade kunnen deze elementen lelijk ontsieren. Dit is niet alleen vervelend om te zien, maar kan ook de verkoopwaarde van uw auto flink omlaag halen. Wilt u kunststof in het interieur van uw auto herstellen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij zorgen ervoor dat al het plastic en ander kunststof er weer netjes uitziet. Ook mogelijk bij u op locatie!

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Wij repareren alle soorten kunststof in uw auto

Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van alle mogelijke soorten kunststof in auto’s. Elementen als het dashboard, de middenconsole en de deurpaneelbekleding kunnen vervaardigd zijn uit verschillende kunststoffen. Veelgebruikte materialen zijn vinyl en legeringen van vinyl, ABS, polyester, TPO, TPE en TPU. Verschillende soorten schade (krassen, gaten, slijtage, scheurtjes) kunnen wij bij ieder type kunststof netjes voor u herstellen, waarbij wij de originele kleur en structuur weer in oude glorie terugbrengen.

Ook voor herstel van gaten in kunststof van dashboard en middenconsole

Wat we met name bij dashboards en in iets minder mate bij middenconsoles vaak zien, is dat er gaten of scheuren in zitten. Dit is meestal het gevolg van het verwijderen van hierin gemonteerde apparatuur, zoals navigatiesystemen, radio’s of dashcams. Daarnaast komen ook brandgaatjes regelmatig voor. Ook deze vormen van schade aan het kunststof in uw auto kunt u bij ons laten herstellen. Met speciaal vulmiddel zullen wij de gaten dichten, waarna wij met professionele technieken de orginiele kleur en structuur weer geheel in ere herstellen. 

Auto interieur kunststof reparatie? Direct gratis offerte

Wilt u direct een indicatie van de kosten voor het laten herstellen van kunststof interieur in uw auto? Neem dan direct contact op via deze pagina of stuur ons een WhatsApp bericht. Interieurherstel Alkmaar is hét adres in Noord-Holland en Utrecht voor 100% vakkundig herstel van schade aan uw auto-interieur. Wij beschikken over onze eigen werkplaats in Alkmaar, maar kunnen ook bij u op locatie komen werken. De enige voorwaarde die wij hiervoor stellen is een overdekte werkplaats. Graag tot snel!