Meubels repareren

Kapotte of versleten meubels worden nog maar al te vaak bij het grofvuil gezet. Zonde! Want in negen van de tien gevallen is het goed mogelijk banken, (bureau-)stoelen, tafels en kasten weer helemaal te herstellen. En voor een fractie van de prijs van een nieuw meubelstuk. Wij helpen u met vakkundige meubelreparatie in de provincies Noord-Holland en Utrecht. Bij ons op locatie, of bij u thuis of op het werk. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Wij herstellen uw banken, stoelen, tafels, kasten en meer

Interieurherstel Alkmaar is gespecialiseerd in het herstellen van alle soorten meubels bij u thuis, op kantoor, in de horeca of op een andere locatie. Wij beschikken over onze eigen locatie in Alkmaar, maar kunnen desgewenst ook reparaties bij u op locatie komen uitvoeren. Onze vakmensen kunnen onder meer (diepe) krassen, schrale plekken en scheuren op houtwerk verwijderen en uw hout weer laten glanzen als tevoren. Ook reparaties van gebroken leuningen, deuken en hang en sluitwerk zijn mogelijk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties aan bijvoorbeeld bureaustoelen, eetkamerstoelen, fauteuils een zitbanken. Wij zorgen ervoor dat uw meubilair weer gaat stralen, zodat u er weer jarenlang comfortabel plezier van zult hebben.

Meubelreparatie voor leer een stof

Veel mensen zijn wel bekend met het concept van opnieuw laten stofferen, maar weten niet dat in veel gevallen ook kleine reparaties aan lederen of stoffen bekleding goed mogelijk zijn. Dof geworden of gekrast leder kunnen wij bijvoorbeeld met speciaal behandelmiddel weer mooi strak maken. Bij textiel zie je vaak dat het bij de naden is doorgescheurd. Ook dit kan snel en netjes gerepareerd worden met naald en (de juiste kleur) draad. Brandgat in leer of stof? Dit kunnen wij in veel gevallen opvullen en netjes afwerken in de originele kleur en textuur. En is het toch beter om de hele bekleding te vervangen? Dan zullen wij u hierover eerlijk adviseren en indien u wenst kunnen wij ook dit voor u verzorgen, in samenwerking met onze partner VR Customs.

Meubels repareren? Vraag direct gratis een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor uw meubelreparatie of stuur ons enkele foto’s via WhatsApp. Interieurherstel Alkmaar is hét adres voor vakkundig herstel van meubels en het gehele interieur van onder meer auto’s, campers, caravans en boten.