Stuur reparatie

Het stuurwiel bepaalt voor een groot deel de eerste indruk die u krijgt bij het instappen. Tegelijkertijd heeft het stuur het in de loop der jaren zwaar te verduren. Op den duur is slijtage en schade dan ook onvermijdelijk. Wij helpen u met het weer helemaal mooi maken van het stuur. Voor uzelf, voor uw klant of om de verkoopbaarheid van een auto te verbeteren. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte voor uw stuur reparatie of lees verder voor meer informatie. 

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Stuur auto opknappen en herstellen

U kunt bij ons terecht voor het opknappen en herstellen van alle soorten autosturen van alle automerken. Dit is praktischer en financieel een stuk aantrekkelijker dan het vervangen van het gehele stuurwiel. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer leer, kunststof, vinyl, alcantara en rubber. Wat we vaak zien is dat het stuurwiel met name op bepaalde plaatsen veel slijtage vertoont. Ook komt het voor dat de bekleding van het stuur is beschadigd door (sleutel-)krassen of dat er brandgaatjes in zitten. In deze gevallen kunnen wij plaatselijk herstel uitvoeren, waarbij we kale plekken bijwerken en gaatjes of scheurtjes worden opgevuld. Door dit vervolgens netjes af te werken kan de originele kleur en textuur weer in ere worden hersteld. 

Zijn grote delen van het stuur kapot of niet meer mooi? Dan is het in zijn geheel bekleden van het stuur ook altijd een optie. Wij adviseren u graag wat in uw geval het beste en financieel het voordeligst is.

Leren stuur repareren

Interieurherstel Alkmaar is gespecialiseerd in het herstellen van lederen (auto-)bekleding. Naast lederen sturen kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw lederen stoelen of lederen deurpaneelbekleding laten herstellen. Ook voor leerreparaties in bijvoorbeeld boten, campers en caravans bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken hiervoor gebruik van hoogwaardige reparatiematerialen en -technieken. Op deze manier kunnen wij uw leer weer helemaal in zijn oude glorie herstellen. 

Gratis en vrijblijvende offerte voor uw stuurwiel reparatie 

Wilt u direct gratis en vrijblijvend een offerte voor uw stuurwiel reparatie ontvangen? Neem dan contact op of stuur enkele foto’s van uw schade via Whatsapp. Interieurherstel Alkmaar is dé expert op het gebied van auto-interieurherstel in de regio Noord-Holland en Utrecht. Wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten. Dit kan ook bij u op (een overdekte) locatie.