Vloerbedekking auto vervangen

Heeft u schade aan de vloerbedekking van uw auto? Wij van Interieurherstel Alkmaar helpen u met plezier met het weer in oude glorie herstellen van het tapijt in de auto. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Bij kleine schades kunnen wij plaatselijk de vloerbedekking van de auto repareren. Ook het compleet of gedeeltelijk vervangen van het autotapijt behoort tot de mogelijkheden en zal vaak de voorkeur hebben. Neem direct vrijblijvend contact op voor meer informatie en een indicatie van de kosten voor uw reparatie.

Meld direct uw schade via WhatsApp

Heeft u interieurschade en bent u benieuwd of wij dat kunnen verhelpen? Meld het dan direct via WhatsApp en stuur enkele foto’s mee van de schade.

Schade aan het auto tapijt?

Het tapijt in uw auto krijgt het in de loop der jaren zwaar te verduren, waardoor slijtage en schade op den duur onvermijdelijk zijn. Met name aan de bestuurderszijde ontstaan vroeg of laat schrale plekken en scheuren. Deze kunt u het beste zo snel mogelijk laten repareren, om meer schade aan de vloerbedekking te voorkomen. Daarnaast worden wij vaak gevraagd voor het herstellen van tapijt na ‘ongelukjes’, zoals het morsen van koffie of andere dranken, waterschade, brandgaatjes als gevolg van sigaretten of gaten als gevolg van iets te scherpe naaldhakken.

Vloerbedekking repareren of vervangen

In sommige gevallen kunnen wij kleine vormen van schade repareren. Als het gaat om een klein gaatje of bijvoorbeeld lokale slijtage aan de bestuurderszijde aan de linkerkant van de pedalen, is dit goed mogelijk. In de meeste gevallen zullen wij echter adviseren om het tapijt gedeeltelijk of in zijn geheel te vervangen. Wat je vaak ziet is dat na jaren intensief gebruik het tapijt in de hele auto slijtagesporen begint te vertonen en daarbij ook niet meer goed schoon te krijgen is. Ook zien we in veel gevallen dat een op het eerste oog klein scheurtje onderdeel is van een groter stuk tapijt dat in grote mate verschraald is. Wij adviseren dan toch om het hele stuk tapijt te vervangen, omdat u anders binnen de kortste keren weer een nieuwe scheur heeft.

Laat uw auto vloerbedekking herstellen door Interieurherstel Alkmaar

Interieurherstel Alkmaar heeft alles in huis voor het vakkundig vervangen of repareren van de vloerbedekking van een auto. Wij zijn dé specialist in Noord-Holland en de wijde regio als het gaat om interieurherstel van auto’s. Naast reparaties aan tapijt kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht met schade aan het dashboard en voor professionele reiniging. Ook bij u op locatie! Meer weten of schade melden? Neem direct contact op en wij helpen u met plezier.